Sada dvadesettrogodišnja lepotica i bivši anđeo modne kuće Victoria's secret, tokom odrastanja u Las Vegasu maštala je o manekenskoj karijeri i sanjala o tome da će jednom postati deo ovog najpoznatijeg brenda donjeg rublja. San joj se ostvario sa samo 19 godina i pred zanosnom brinetom bila je fantastična karijera modela. Ipak, nije ni slutila da će njen život tog momenta krenuti u potpuno drugom smeru, te da se njeno viđenje uspeha u modnoj industriji gotovo nimalo ne poklapa sa stvarnošću.

"Osećala sam se poput komada mesa. Toliko sam želela da budem manekenka da sam udovoljila i svom agentu kada mi je rekao da moram da poziram u toplesu. Tada sam imala samo 16 godina", navodi Kylie u svojoj knjizi i dodaje da je, kada se sa 15 godina preselila u Njujork kako bi sledila svoj san, živela s koleginicom koja je imala bulimiju i povraćala posle svakog obroka.

"Svake noći odlazila je na spavanje u suzama i satima bi se gledala u ogledalu misleći da je debela. A bila je tako mršava". priseća se s teskobom i navodi da je pod pritiskom modne industrije i sama uskoro obolela od poremećaja ishrane, pa je sa visinom od 177 cm njena težina iznosila svega 49 kilograma. Hranila se samo lubenicama i ananasom i pila vodu.

Ipak, životna prekretnica dogodila joj se kada je sa prijateljicom otišla na skup mladih u crkvu gde je, kako piše, pronašla Boga i dobila nadahnuće da postane hrišćanka.

Uskoro je upoznala i budućeg muža, a u svojoj knjizi navela je da su je i nakon što se udala, šefovi iz Victoria’s Secreta podsticali da se pravi da je slobodna, te da bi trebalo da flertuje i s drugim muškarcima.

"Shvatila sam da sam plaćena za to da se skidam, poziram provokativno i golicam mušku maštu. To više nije imalo veze s reklamiranjem donjeg veša. Bila sam samo seksualni objekat", objašnjava Kylie koja je tada zbog verskih uverenja odlučila da se povuče iz modne industrije.

Kylie je danas vlasnica hrišćanske modne linije God Inspired Fashion koja sadrži kolekcije za decu, žene i muškarce, a na svakom komadu odeće ispisane su hrišćanske poruke.  Živi u Montani sa suprugom Mikeom Bisuttijem, a nedavno je na Instagramu objavila svoju fotografiju u poodmakloj trudnoći.