U intervju za britanski Vogue, na pitanje u vezi njene karijere u čuvenom timu zanosnih Victoria’s Secret anđela, Lima je  smehom konstatovala da je definitivno "baka" u ekipi, aludirajući na njen dugogodišnji staž u ekipi.

Brazilska manekenka je zajedno sa sunarodnicom Alessandrom Ambrosio, bila deo čak 13 Victoria’s Secret revija, više od bilo kog modela!

“Prvi put sam prošetala pistom 2000. godine, ali sam sa brendom počela da sarađujem još ranije. Na toj prvoj reviji, sećam se, bile su još uvek “anđeli” Stephanie Seymour i Karen Mulder, i neverovatno je da sam deo cele te priče toliko dugo,"izjavila je Lima za Vogue UK.

Lima je na poslednjem šou koji je održan u novembru, izgledala impresivno, a televizijsku premijeru  je ispratio i segment s Limom u akciji vežbanja. Inače brazilska lepotica je priznala da koristi striktnu dijetu pre same revije koja obuhvata ceo jedan dan isključivo na vodi i proteinskom šejku s jajima.

Takođe, Lima je vrlo disciplinovana kada su ugovori u pitanju, na pisti se pojavila samo osam nedelja nakon što je rodila svoju drugu devojčicu. S ovom manekenkom očito nema šale, i ako već voli sebe da okarakteriše kao baku, onda je najbolja i najtemperametnija baka koju poznajemo!