Nova Godina i Božić, kao da su poranili ove godine s neočekivanim, iznenadnim poklonom od Beyonce! Pošto smo ceo vikend nonstop preslušavali pesme s njenog petog albuma, koji je pevačica objavila u petak, bez ikakve pređašnje najave, pregledali smo i svih 17 (da,da, dobro ste čuli) video spotova, doduše, u kratkom obliki (30 sekundi) koji prate marketinški ludiloo od albuma!

Muzički spotovi ove dive su oduvek bili epski, maestralni – čarobna odeća, zavodljiva, hot koreografija i seksi kosa – ali nije bilo teško odrediti koji je od ovih 17 najseksi video: Yonce! Tri razloga: Joan Smalls, Chanel Iman i Jourdan Dunn! Tri najbolja black supermodela današnjice u provokativnim, hot autfitima đuskaju u spotu.

Koliko smo uspeli da vidimo, tri tamnopute gracije đuskaju, i pevaju (fake) zajedno s Beyonce u napuštenom bloku u seksi odeći, kao što je trakasti bodi brenda Herve Leger.  I iako se Dunn pojavljuje zajedno s Jessicom White i Diandrom Forrest u video spotu za pesmu XO, Yonce s čarobnim supermodelima je većina medija već proglasila za ubedljivo najfashion ali i najseksi video u kompilaciji.