Pri samom vrhu neslavne liste našao se glumac Adam Sandler uz objašnjenje da je poprilično loš komičar i finansijski je neisplativ, budući da je na svaki u njega uloženi dolar, vratio tek 3,40 dolara svojim poslodavcima. Ni jedan od poslednjih njegovih filmova nije bio hit u bioskopima.

Odmah za njim našla se zvezda serije Uvod u anatomiju Katherine Heigl, koja u proseku vraća tek 3,50 dolara od onoga što je u nju uloženo. Dok joj je u seriji sjajno išlo, filmovi koje snima jednostavno ne donose novac.

Sledeća na listi jeste još jedna slatka plavuša. Reese Witherspoon s prosečno 3,90 dolara vraćenih po uloženom dolaru. Nekad je bila omiljena junakinja romantičnih komedija, a danas Reese snima prilično neuspešne filmove.

Na listi se našao i sjajni Nicolas Cage, koji vrti oko šest dolara na uložen jedan. Iznenadili su i Denzel Washington te Matt Damon, a ultimativnom gubitnicom liste američki mediji smatraju Jennifer Aniston.

Naime, na listi se našla kao najveća zvezda među kolegama, a uprkos slavi zarađuje tek 10,60 dolara na svaki uloženi. Razlog tome su poprilično plitke komedije i filmovi niske gledanosti koje glumica snima poslednjih godina.