Trenutno najpopularnija tv glumica na svetu, zahvaljujući maestralno odigranog ulozi neurotične i genijalne Carrie Mathison u seriji Homeland, Claire Danes krade pažnju svih medija pa nas ne čudi što je u poslednjih godinu dana uveličala naslovnice nekoliko najboljih fashion magazina!

Dok je izgledala prelepo (ali malo i ozbiljno) na naslovnici američkog avgustovskog Vogue-a, sa bossy stavom u američkom februarskom Elle-u i provokativno i seksi u novembarskom Interview-u, Danes je svoj naprirodniji i najženstveniji look sačuvala za januarski broj lifestyle magazina Glamour.

I iako nam se ovde sviđa jer je vesela, neposredna i potpuno u stilu Carrie Mathison, ovaj look volimo i zbog njenog čarobnog partnera na snimanju: psa. Maleni pas pozira sa Claire u njenom krilu dok se glumica smeši u kameru u chic plavoj kombinaciji od Chloe i J Brand-a, imajući još na sebi samo intenzivan, crveni ruž.

Danes sa medenim psom pozira i na naslovnici u prolećno crevno-beloj haljini modne marke The Row, dok za Glamour daje ekskluzivan intervju u kojem priznaje da nije veliki fan mode, ali da joj u velikoj meri pri stajlingu pomažu kostimi koje njen lik nosi u seriji "Homeland".

"Carrie uglavnom najviše nosi odeću s potpisom brenda Theory. To je njena omiljena marka. Ona je Theory devojka koja preferira mornarski, military look. Često mi se desi da prosto zaboravim šta sam nosila pre Carrie, pre snimanja, jer sada sam vrlo kratko u jeansu i majici dugih rukava a potom “uskočim“ u kostime sa seta i u njima provedem skoro ceo dan.”   

Zvezda serije "Homeland", uveličala je ove godine naslovnice čak 4 glavna lifestyle časopisa: Vogue, Elle, Interview i Glamour! Na poslednjoj u nizu naslovnica, očarala nas je svojim nasmejanim i prirodnim izdanjem...