Monica Belluci i Juliette Binoche: Evropski glamur

Francuska glumica Juliette Binoche oduvek je negovala jedan minimalističan i prefinjen look, dok je njena koleginica italijanskog porekla Monica Belucci, već godinama verna senzualnim, zavodljivim kreacijama u crnoj svili i čipki.

Obe glumice, bile su glavne zvezde dva vrlo svečana događaja, na kojima su u svojim glamuroznim kreacijama plenila pažnju prisutnih, kako u Parizu na Cartierovoj izložbi, tako i na arapskom tlu, u Marakešu.

Četrdesetdevetogodišnja Binoche je za parisko veče izabrala dugačku, elegantnu crveno-narandžastu haljinu, s naborenim delom dekoltea koji je pokrio samo jedno rame na kojem se sjajio srebrni, Cartier broš. Kompletnu kombinaciju, glumica je upotpunila sa crnom pisma tašnom, krznenim kaputom, neutralnom frizurom i šminkom, pokazujući kako nema premca minimalističkom evropskom chicu. To isto veče, Monica je prošetala raskošnu, zavodljivu crnu haljinu ovalnog izraza, sa čipkanim rukavima do lakta, dok je na njenom vratu blistala Cartier ogrlica sa smaragdnim dijamantom.

Dok je Monica ostala na arapskom tlu verna crnim kreacijama, njena francuska koleginica je bila daleko zanimljivija, pa smo je jedan dan videli u zabavnoj, pink bombona Carvenovoj haljini od tafta, zatvorenog dekoltea, uparenoj sa nude Sergio Rossi salonkama, dok se drugog pojavila u Dioroj žuto beloj kreaciji iz Resort kolekcije 2014, sa lanenom providnom donjom suknjom, naglašenim V dekolteom, i crnom bajkerskom jaknom.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...