Jennifer Aniston: Najgoru frizuru imala sam kao tinejdžerka

Foto: Bang Media

26. 11. 2013.

Zvezda legendarne hit serije Friends priznaje da je imala nekoliko krajnje katastrofalnih kratkih frizura kada se sama šišala kod kuće lošim makazama i farbala jeftinom farbom koja se odmah ispirala.

"Tada me uopšte nije zanimala kakva mi je kosa pa nije ni čudo što sam imala neke od najgorih frizura koje možete da zamislite, i to u najgore mogućim bojama", izjavila je glumica za Daily Telegraph.

"Sećam se da je tada mogla da se kupi vrlo jeftina mahagoni farba koja je nakon pranja poprimala čudnu riđu nijansu. Onda sam u jednom trenutku imala toliko kratku kosu da sam podsećala na mohikanca, a ošišala sam se u nekom salonu za samo 6 dolara! Tada nisam bila slim, ne, ne, pa možete da mislite kako sam izgledala debeljuškasta s tom kratkom frizurom."

Brineta čija famozna frizura iz serije je dobila ime po njenom liku "Rachel" je ovih dana bila u žiži interesovanja nakon što je ošišala svoju dugu kosu na chic bob.

"Danas svoju kosu činim elastičnom i zrdavom zahvaljujući Living Proof produktima za zdravlje kose, dok od šminke, pogotovo tokom dana tek stavim maskaru i sjaj za usne." 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin