Samo nekoliko nedelja nakon što su strani mediji pisali da je holivudski glumac obnovio romansu s hrvatskom manekenkom Monikom Jakišić, pedesetdvogodišnjeg Clooneya fotografi su uhvatili tokom odlaska na večeru sa seksi brinetom.

Reč je o Amal Alamuddin, britanskoj pravnici specijalizovanoj za međunarodno pravo, ljudska prava, izručenja i kazneno pravo, koja trenutno zastupa Juliana Assangea, osnivača i šefa kontroverzne internet stranice WikiLeaks.

Iako je u jednoj od on-line anketa Amal imenovana za najseksi britansku pravnicu. čini se da Clooneyu ipak nije važan samo fizički izgled, već i intelekt.

Za večeru s Georgeom Amal je obukla crvenu haljinu i sivi kaput, dok se George odlučio za elegantno, crno odelo. Glumac je toekom leta okončao dvogodišnju vezu s bivšom rvačicom, tridesettrogodišnjom Stacy Kiebler.

Samo nekoliko nedelja nakon što su mediji pisali o ponovnoj romansi između slavnog glumca i hrvatske manekenke, Clooneya su fotografi snimili tokom odlaska na romantičnu večeru sa britanskom pravnicom Amal Alamuddin.