Navodno, veridba Pippe je čuvana u tajnosti od juna meseca, samo da ne bi bacila senku na trudnoću i porođaj sestre Kate Middleton. Strani mediji prenose da će Pippa u narednih nekoliko dana objaviti da je verena, a da je u međuvremenu sama dizajnirala svoj venčani prsten, kao i da je organizovala ceremoniju venčanja u lokalnoj crkvi, blizu doma svojih roditelja. Nico je navodno zaprosio Pippu na romantičnom putovanju na Karibima, a otkako su se vratili sa svog letovanja, prijatelji kažu da su postali bliži nego ikad.

- Pippa je uživala dok je posmatarla kako se Kate približava oltaru i sada je odlučila da je došao njen trenutak da organizuje bajkovito venčanje. Ona ne može biti sigurnija da je Nico pravi muškarac za nju – rekao je prijatelj za portal Huffingtonpost.

Pippa i Nico se zabavljaju samo devet meseci, ali izgleda da je njihova veza za veoma kratak period brzo napredovala, te je par dosta vremena provodio sa Pippinom porodicom.

- Oni su srećni i to mi je jedino bitno. Dok god su moja deca srećna i ja sam srećna – izjavila je Jacksonova majka je za DailyMail.

Međutim, ni Nicovi roditelji, niti Pippa za sada nisu dali konkretnu informaciju, a možda je upravo želja da se ova vest i dalje čuva u tajnosti navela britanske tabloide da izbrišu objavu sa svojih portala.