Lisa, poznatija kao Lora Forman iz serije Vesele sedamdesete, preminula je u sredu uveče, kako je njen menadžer preneo medijima. Glumica je pronađena mrtva u centru za rehabilitaciju, u koji se Lisa dobrovoljno prijavila nakon što je spoznala da ne može više da se sama bori sa zavisnošću od droge i alkohola.

"Na žalost, Lisa Robin Kelly je preminula. Lisa se samovoljno prijavila na tretman lečenja nešto ranije ove nedelje kako bi se izborila sa bolestima zavisnosti. Pričao sam sa njom u ponedeljak i ona se osećala zadovoljno i sa mnogo nade da će se izlečiti i time staviti tačku na svoju prošlost. Međutim, u sredu, tu bitku je izgubila", rekao je njen menadžer Craig Wyckoff.

Danny Masterson, koji je tumačio ulogu Stevena Hydea u "Veselim sedamdesetim", preko Twitter-a je izrazio svoje žaljenje za preminulom koleginicom.

"Tragične novosti. Bila je brilijantna u seriji Vesele sedamdesete…Vidimo se sledećeg puta LRK", rekao je glumac.

Otkako je Lisa prestala da glumi u seriji Vesele sedamdesete, često je imala problema sa zakonom i kršenjem javnog reda i mira. Najsvežije njeno kršenje zakona je hapšenje u junu mesecu ove godine zbog pijane vožnje.