Tajna lepote Sharon Stone

Sharon Stone, foto: Bang media

14. 08. 2013.

Jedna od najseksipilnijih glumica na svetu, pedesetpetogodišnja Sharon Stone na nedavno održanoj premijeri filma Lovelace otkrila je da voli svoje godine, te da je veoma zadovoljna načinom na koji stari, a osim toga otkrila i recept za savršen izgled.

Na nedavno održanoj premijeri filma Lovelace u kom tumači ulogu Dorothy Boreman, Stoneova je otkrila da uživa u procesu starenja, te da je za savršen izgled potrebno samo da čovek bude - srećan!

”Moja tajna je da - nema tajne! Samo radim sve ono što mislim da treba da radim. Jedem pravilno, imam dobar san, vežbam i srećna sam. Imam divnu porodicu i dobre prijatelje. Biram srećne i dobre umesto loših i nezdravih stvari”- otkriva slavna američka glumica, tvrdeći da uprkos lošim stvarima koje nas ponekad zadese, iz toga uvek moramo da izvučemo pozitivan zaključak.

Zanosna Sharon svesna je da stari, ali tvrdi da nema problem sa tim. Ne brinu je bore, jer kaže da nikada nije bila srećnija, a to je ono što je, po njenom mišljenju, najbitnije.

”Mislim da starim, ali uživam u tom procesu. Uživam u mojim godinama, uživam u životu i mojoj porodici. Ja sam jedna jako srećna osoba”, dodaje Stone.

Zvezda je prošlog meseca izjavila da uprkos brojnim ponudama poznatih plastičnih hirurga, ponosno odbija bilo kakvu intervenciju na svom licu.

"Ne biste verovali kada bih vam rekla koliko hirurga je pokušalo da me ubedi da uradim zatezanje lica! Nekoliko puta sam saslušala o čemu se radi, ali kada bih nakon toga pogledala svoje fotografije, pomišljala bih Šta bi oni ovde imali da zategnu?", šaljivo zaključuje Stone.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...