Charlize Theron biće producentkinja i voditeljka nove modne rijaliti emisije pod nazivom “Whose Closet Is It Anyway?“, gde će devojke razmenjivati svoju garderobu i na neko vreme promeniti svoj lični stil, a ujedno i način razmišljanja kada je moda u pitanju.

Nepotrebno je reći da Charlize poseduje veliku privlačnost, ali i besprekoran modni ukus, pa njen novi projekat ni malo ne iznenađuje.

Šou “Whose Closet Is It Anyway?“najpre je emitovan u Izraelu 2011. godine, ali ovog puta izmenjen je i prilagođen američkoj publici. U svakoj epizodi tri žene prepoznatljivog stila međusebno će razmenjivati garderobu i tako nastaviti sa svakodnevnim životom, što će, naravno, biti zabeleženo okom kamere.

“Kakav je osećaj hodati u garderobi neke druge devojke? Da li će se novi izgled dopasti porodici? Šta će reći šef sa posla? – sve ovo saznaće učesnice koje će morati u potpunosti da promene izgled i isprobaju drugačiji stil od svog“, izjavio je za huffington post potparol Keshet Media Group iz Izraela.

Za potrebe emisije, producentska kuća lepe oskarovke, Denver&Delilah, udružila se sa producentima "Keeping Up With The Kardashians“.