Ovog vikenda London će se pretvoriti u evropsku prestonicu broj jedan. Pored proslave 60-godišnjice od krunisanja kraljice Elizabete II, u ovom gradu održaće se i svetska premijera najnovijeg filma Brada Pitta „World War Z“.

Britanskom prestonicom prošetaće članovi brojnih kraljevskih porodica, ali i najtraženiji holivudski par Jolie-Pitt.

Angelina i Brad pokreću mase i medijska moć ovog para izazvaće pravu „revoluciju“ u Londonu čim zagaze na britansko tlo. Inače, hiljade novinara iz celog sveta već su akreditovali svoj dolazak na svetsku premijeru filma u kojem glavnu ulogu igra holivudski lepotan Brad Pitt.

Podsećamo da više od godinu dana nismo imali priliku da ovaj para vidimo na crvenom tepihu – poslednji put bio je u februaru prošle godine na 84. dodeli Oskara.

Reč je o dugoočekivanoj poseti, ne samo zbog dužeg odsustva Jolieve i Pitta sa crvenog tepiha širom sveta, već zato što je ovo prvi put da će se Angelina pojaviti na nekom događaju od kada je otkrila da se podvrgla duploj mastektomiji kako bi sprečila da oboli od raka – bolesti od koje su umrle njena majka Marcheline Bertrand i njena tetka Debbie Marti.

Kao što je Brad Pitt bio najveća podrška za Angelinu u najtežim trenucima, tako je i oskarovka odlučila da ga podrži i dođe sa njim na svetsku premijeru njegovog filma koja će se održati na londonskom trgu Leicester Square, gde će nastupiti poznati britanski bend „Muse“.