Victoria Beckham o modnim uzorima

Foto: Bang media

01. 02. 2013.

Victoria Beckham otkrila je da ima svoje uzore kada je u pitanju moda. Oseća veliko poštovanje prema dizajenerki Miuccia Pradi, a uživa u saradnji sa španskim dizajneromo obuće Manolom Blahnikom.

Pevačica i modna dizajnerka Victoria Beckham, veliki je fan kreatorke i čelnice modnih kuća Prada i Miu Miu, Miuccie Prade. Victoria bi, kako sama kaže, volela da uđe u Miucciin mozak i da gleda na svet njenim očima.

"Ostanem bez reči kada pričam o njoj. Svake sezone njene kolekcije su tako relevantne. Svi jedva čekaju da vide ne samo odeću koju je kreirala, nego i hairstyle, makeup i aksesoar njenih kolekcija. To uspeva malom broju brendova. Ona je neki drugi nivo. I zato bih volela da gledam svet njenim očima. Baš bih to volela“, priznala je Victoria.

Osim italijanske dizajnerke Miuccie koju nikada nije upoznala, Victoria je fan i dizajnera Manolo Blahnika, sa kojim blisko sarađuje.

„On je veliki džentlmen. Za mene je ostvarenje sna što ja radim sa njim na dizajniranju cipela za moju ready-to-wear kolekciju. Ko bi rekao da će se to dogoditi? Ukoliko želite da kreirate cipele, sa kim biste voleli da sarađujete? Pa sa Manolo Blahnikom naravno!“, rekla je Victoria je za britansko izdanje ELLE magazina.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin