Georgia May Jagger novo lice H&M-a

Foto: Bang

11. 01. 2013.

Čuveni model, Georgia May Jagger postala je novo zaštitno lice brenda H&M.

Ćerka Mick Jaggera and Jerry Hall, Georgia May Jagger predstavljaće Rock 'n' Roll Mansion kolekciju modne kuće H&M, koja će se od februara naći u radnjama.

Kolekciju odlikuju komadi poput bele bajkerske jakne i uzanih farmerica  u bojama, a Georgia tvrdi da je muzika imala veliki uticaj na kampanju koju je fotografisao Terry Richardson.

„Mislim da muzika utiče na modu već generacijama. Muzika stvara određeno raspoloženje, a ljudi se onda oblače u skladu sa tim. Sve je to isprepletano“, rekla je Georgia.

Inače, kompanija H&M je najavila da će na proleće otvoriti radnje luksuzne robe & Other Stories u Londonu, Barseloni, Berlinu, Kopenhagenu, Milanu, Parizu i Stokholmu.
& Other Stories komadi će biti dostupani i u online butiku, stories.com širom Belgije, Finske, Francuske, Finske, Danske, Nemačke, Italije, Holandije, Španije, Švedske i Velike Britanije.

„U modnoj kući & Other Stories, svi smo oduševljeni što otvaramo naše prve radnje u nekim od evropskih metropola. Takođe se radujemo i što će naše kolekcije preko stories.com biti dostupne potencijalnim kupcima širom Evrope“, rekao je direktor brenda Samuel Fernström.

Fokus dizajnera & Other Stories je na proizvodima visokog kvaliteta i pristupačnih cena, tvrde u brendu.

Ženske cipele, torbe, aksesoar, beauty proizvodi i ready-to-wear odeća različitih stilova, od muških krojeva do ženstvenog šika biće deo raznovrsne kolekcije, najavljuju iz firme.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...