Juno Temple u modnim vodama

Foto: Bang

13. 01. 2013.

Glumica Juno Temple otkrila je da bi volela da uplovi u dizajnerske vode, kreirajući kolekciju veša i garderobe.

Filmska zvezda koja je čuvena po istančanom stilu, Juno Temple (24) tvrdi da bi njena kolekcija bila inspirisana komadima modne kuće Agent Provocateur. 

“Veliki sam fan donjeg rublja. Toliki da bih sav novac koji imam, potrošila u radnjama Agent Provocateur. Jako želim da dizajniram, jedva čekam da to i ostvarim”, rekla je glumica.

“Inspirisana sam tridesetim. Visoki struk mi se baš sviđa. Veoma je lepo i smelo nositi ga. Imam nekoliko dobrih ideja o kojima sam razgovarala sa drugima, nadam se da ću ih realizovati jednog dana”, dodala je.

Svoj stil ova glumica, koja je zajedno sa Aliciom Vikander, Surajom Sharma, Andreom Riseborough i Elizabethom Olsen nominovana za EE Zvezdu u usponu 2013., opisuje kao "vintage junkie". "Vršljanje" po second hand radnjama joj je omiljeni način odmora nakon teškog dana snimanja, tvrdi Juno.

O tome koliko joj moda znači, najbolje govori činjenica da je zvezda filmova “Notes on a Scandal” i “Atonement” (Pokajanje) svoju prvu platu potrošila na dizajnersku tašnu.

“Reč je o beloj Miu Miu tašni, koji i danas imam. Iako je posedujem od 16-te godine, za mene je to najbolja torba ikada. Većinu novca trošim na odeću”, dodala je.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...