Holivudske zvezde za Pradu

Foto: Promo

24. 12. 2012.

Aron Taylor - Johnson, Harvey Keitel, Benicio del Toro i Dane DeHaan nova su zaštitna lica kampanje za Pradinu mušku kolekciju P/L 2013.

Četiri glumca izabrana su da predstavljaju novu kolekciju ove italijanske modne kuće i sa njima su pojedinačno urađeni setovi crno-belih fotografija.

„Četiri zaštitna lica, od kojih su dvojica čuvene zvezde, a dvojica novi talenti, unose svoj individualni stil u kampanju za proleće/leto 2013.“, rekao je potparol Prade.

„Uz oštar minimalizam i obraćanje pažnje na detalje, savršenstvo kolekcije je dostignuto upravo jakim stavovima ovih muškaraca. Njihova razdraganost i bezbrižnost pomešana sa snagom, tiha je revolucija u stajlingu muškaraca“, dodao je predstavnik Prade.

David Sims je napravio ove fotografije u Londonu i one predstavljaju zvezde u njihovim najboljim pozama, kako nose lagane kapute, jakne i dnevne košulje.

„Slikarska upotreba senke i svetlosti stvara upečatljive siluete. Glumci su skoro zahvaćeni tamom u jednom momentu, a u drugom su uokvireni u zaslepljujuću svetlost. Efekat je moderan i vanvremenski“, dodali su iz Prade.

Kampanja za mušku odeću iz prošle sezone jesen/zima 2012-13, imala je sličan format. Tada su zaštitna lica bili glumci Gary Oldman, Willem Dafoe  i njihove mlađe kolege Jamie Bell and Garrett Hedlund.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...