Kate Bosworth novo lice Topshopa

Foto: Bang media

04. 12. 2012.

Glumica Kate Bosworth igra glavnu ulogu u promotivnom novogodišnjem filmu modne kuće Topshop.

Novi praznični reklamni video Winter Wonderland, za lanac maloprodajnih objekata kuće Topshop, udružio je 29-godišnju glumicu Kate Bosworth i njenog verenika, režisera Michael Polisha.

 „Ovaj projekat je spojio dva važna aspekta mog života: film i modu. Uvek sam bila fan brenda Topshop, bila mi je čast da sarađujem sa Sir Phillipom i celim timom. Nadam se da će svi uživati dok ga gledaju, kao što smo mi uživali dok smo ga pravili“, rekla je glumica povodom snimanja.

Poznata scena Michelle Pfeiffer iz filma „The Fabulous Baker Boys“ u kojoj ona peva ležeći klaviru bila je inspiracija za reklamu.

Dok je radila na ovom projektu Kate je imala priliku da šopinguje po Londonu.

"Mislim da su London i Kalifornija toliko različiti i imaju različite klime. U Kaliforniji je uvek sunčano i toplo. Tamo čak nosim šorc i top majicu za Božić. Takođe smatram da je individualnost u londonskoj modi fantastična. Posetila sam radnje Portobello i izabrala nekoliko odličnih haljina“, objasnila je glavna akterka promotivnog videa.

"Stella McCartney, Christopher Kane, JW Anderson, Preen, Jonathan Saunders i Alexander McQueen su moji omiljeni britanski dizajneri, takođe sam i veliki obožavalac Tabitha Simmons aksesoara“, dodala je ona.

Poslušajte kako je Kate otpevala ovu pesmu.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...