Knjiga o modi Kylie Minogue

Foto: Bang media

02. 11. 2012.

Knjiga "Kylie/Fashion" obeležiče 25 godina njenog rada i saradnju sa modnim imenima, među kojima su Jean Paul Gaultier i John Galliano.

Knjiga sadrži odabrane fotografije sa brojnih događaja tokom njene četvrt veka duge karijere.
"Ova knjiga oslikava moj odnos sa nekim od najtalentovanijih ljudi u modnoj industriji tokom moje karijere. Čini me izuzetno ponosnom kada vidim na okupu sve te sjajne dizajnere sa kojima sam radila tokom godina. Moja pređašnja izdanja su me podsetila na čitave periode mog života i upravo modne kreacije evociraju momente i sećanja na prethodnih 25 godina", rekla je Kajli.

Mnoge kreacije koje će se naći u knjizi su zapravo scenski kostimi ili odeća koju je nosila u svojim spotovima, uključujući zloglasne zlatne helanke koje je nosila u spotu za pesmu „Spinning Around“, kao i beli kombinezon sa kapuljačom iz spota za pesmu „Can’t Get You Out Of My Head“.

Kreatorski duo Domenico Dolce i Stefano Gabbana takođe su dali izjavu za knjigu: "Za nas je oduvek bilo zadovoljstvo da kreiramo nešto specijalno za našu malu princezu. U kostimima „Aphrodite“ Kylie je zaista izgledala kao boginja.

Jean Paul Gaultier napisao je uvodnik, a tekstu su doprineli kako sama zvezda knjige, tako i kreativni direktor William Baker, Stella McCartney, Christopher Kane i Giles Deacon.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin