Mary-Kate Olsen u novom ljubavnom gnezdu

Foto: Bang media

18. 08. 2012.

Američka dizajnerka i glumica Mary-Kate Oslen je od svog dečka Oliviera Sarkozyja dobila kuću od preko 6 miliona dolara.

Olivier Sarkozy potrošio je preko 6 miliona dolara na "ljubavno gnezdo" u Njujorku za sebe i svoju devojku Mary-Kate Olsen.
42-godišnji  bankar – i polubrat bivšeg predsednika Francuske, Nikolasa Sarkozyja – u vezi je sa 25-godišnjom dizajnerkom već pet meseci a sada joj je i kupio kuću u Njujorku kako bi u njoj provodili slobodno vreme.

Ako je verovati američkim novinama New York Post, Olivier i Mary-Kate su se zaljubili u ovo 146 godina staro imanje upravo zato “što je toliko staro.”

Njihov budući dom na pet spratova dizajnirao je arhitekta Džejms Renvik Džunior, ima pet kamina, francuske terase i ogroman vrt.

Insajderi tvrde da će, i pored toga što Olivier i Mary-Kate neće zvanično živeti zajedno, bivša glumica tamo provoditi veći deo vremena.
"Oni su stvarno mnogo srećni. A Olivier je kupio kuću u sred centra Njujorka samo da bi bio pored Meri Kejt. Koliko mi znamo, oni zvanično neće živeti zajedno – oboje misle da je previše rano za taj potez. Ali on svojim prijateljima priča da je Mary-Kate nešto najbolje što mu se desilo u poslednjih mnogo godina", rekao je izvor blizak paru.

Mary-Kate se zabavljala sa umetnikom Nateom Lowmenom više od dve godine pre nego što su raskinuli 2010., dok je Olivier bio u vezi sa glumicom Stellom Schnabel godinu dana. Njihova veza je okončana u martu. Pre toga, bio je u braku, i sa suprugom Charlotte ima dvoje dece. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...