Katy Perry osvojila pet People's choice nagrada

Foto: Bang media

13. 01. 2012.

Na osnovu glasova obožavalaca Keti Perry je dobila titulu omiljenje žene umetnice i osvojila prvo mesto u još četiri kategorije.

Nagrada People's choice postoji od 1975. godine i danas se dodeljuje na osnovu glasova obožavalaca na internetu. U sredu 11. januara, pevačica i glumica Katy Perry proglašena je omiljenom ženskom umetnicom i osvojila je nagrade za najbolju turneju, pesmu godine "E.T" sa Kanye Westom, muzički video za "Last Fiday Night" i gostujuću televizijsku zvezdu za seriju "How I Met Your Mother".

Četiri nagrade osvojio je poslednji u serijalu filmova o Harry Potteru, "Harry Potter i relikvije smrti: Drugi deo" i to su: nagrada za omiljeni film, akcioni film, adaptaciju knjige i kompletnu glumačku ekipu.

Glumci Emma Stone i Johnny Depp osvojili su nagrade za omiljenu glumicu i glumca, dok je Johnny Depp osvojio i priznanje za najbolji glas koji je pozajmio animiranom junaku za "Rango", a Stone je izabrana i za omiljenu komičarku.

Priznanje za najboljeg akcionog glumca pripalo je Hugh Jackmanu, za najbolju komediju proglašen je film "Bridesmaids", za najbolju dramu "Water for Elephants", dok je Adam Sandler najbolji komičar, a Ryan Reynolds kao Green Lantern omiljeni super heroj.
Morgan Freeman proglašen je za omiljenu filmsku ikonu.

Ostale nagrade možete da pogledate na sajtu www.peopleschoice.com.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin