Koliko zapravo nismo upućeni u privatni život holivudskih zvezda, govori činjenica da je svet mesecima sažaljevao Kanye Westa nakon što je Kim Kardashian u februaru podnela zahtev za razvod braka, dok je on, sudeći po novim natpisima, prvi koji je nastavio dalje. Naime, Kanye i Irina Shayk pre 2 dana su zajedno proslavili njegov rođendan u Francuskoj.

Na fotografijama do kojih je ekskluzivno došao The Daily Mail, vidi se kako par šeta u dvorištu jednog boutique hotela u Provansi. ''Slikali su jedno drugo, kao i turističke znamenitosti'', kaže očevidac, ''Izgledali su neverovatno srećno i opušteno. Bili su samo oni i par prijatelja''. 

Glasine da se poznati reper udvara ruskoj manekenki krenule su još prošlog meseca, a ovo je prvi put da su viđeni zajedno. S druge strane, Kim Kardashian je i više nego prijateljski čestitala Kanye-u rođendan putem društvenih mreža, i to s opisom: ''Volim te za ceo život'', iako je u prošlonedeljnoj epizodi Keeping Up With Kardashians emitovano njeno emotivno rastrojstvo nakon razvoda. Razlog je navodno bilo pevačevo prečesto odsustvo, zbog čega se Kim osećala zaglavljeno, priznavši da on zaslužuje nekoga ko može da ga prati i ide sa njim. 

Takođe, Irina je nakon razvoda od Bradley Coopera izjavila da je svesna da ima snažnu ličnost, čega se muškarci plaše.

A da li će jedno u drugom pronaći ono što traže - ostaje da vidimo.