Šta god mislili o njoj, njenim počecima i skandalima, Kim Kardashian je od juče zvanično jedna od najbogatijih žena na svetu. 

Prvo se pre deset godina našla na Forbesovoj listi kao zvezda sa najviše pratilaca na Twitteru, a zatim je pre pet godina pozirala za njihovu naslovnicu. ''Nije loše za devojku bez talenata'' prokomentarisala je ironično naslove o sebi. Sada je Kim i na Forbesovoj listi milijardera

Od stilistkinje i TV ličnosti, preko reality zvezde u Keeping Up With Kardashians, pa do osnivačice brendova KKW beauty i SKIMS - sve uloge koje je u javnosti imala Kim Kardashian uvećavale su njeno bogatstvo u protekloj deceniji.

Podsetimo se, kada je lansirala prvu beauty liniju paleta za konturisanje lica, ona je bila rasprodata za samo dva sata. Logično, Kim je kasnije proširila asortiman na senke, korektore, ruževe i parfeme. Tokom pandemije, osluškujući potrebe fanova, preusmerila se na kreiranje udobne odeće. Najinteresantnije je što je za promovisanje svojih proizvoda koristila gotovo samo društvene mreže, što je bilo dovoljno za sticanje pozamašne svote.

Ostatak bogatstva leži u njenim nekretninama širom Amerike, akcijama koje joj je poklonio sad već bivši suprug, kao i platama od reality programa.

Na listi najbogatijih našao se i Kanye West, s kojim je bila u braku preko sedam godina.