Zaista kraljevski: Kako se nosi military trend na damski načun demonstrira Kate Middleton

Juče, tokom prve nedelje u novembru - na dan kada kada Velika Britanija odaje počast onima koji su izgubili živote u Prvom svetskom ratu, ovom memorijalnom danu pod nazivom Remembrance Day - Dan sećanja (ili neformalno poznat kao Poppy Day - Makov dan, cvet maka se nosi kao simbol sećanja) tradicionalno prisustvuju članovi kraljevske porodice.

Prvo je bio dečko, a sada je tu torba od koje se Katie Holmes ne odvaja

Kate Middleton kao deo kraljevske porodice odavanju počasti ovom važnom danu, prisustvuje već čitavih devet godina (verovali ili ne).

Njeni stajlinzi za ovu priliku, kao i stajlinzi ostalih članova britanske kraljevske porodice - iz godine u godinu su vrlo slični, obavezna crna boja, crveni detalj u vidu cveta maka i šešir.

Povoljne i prelpe: Čizmice u špic kraljice Latizie koje su svi poželeli!

Ovoga puta Kate se opredelila za kaput rađen po meri, sa potpisom Catherine Walker, te za fascinator koji potpisuje naravno Philip Treacy.

Njen stajling za razliku od pređašnjih stilizovanih za ovu priliku, razlikovao se zahvaljujući ne samo fantastično ukrojenom kaputu, već i detalju u vidu naramenica sa resama, koje su izgledale poput epoleta na vojnoj uniformi.

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin