Latino zvezda viđena je pre dva dana u društvu svog verenika Alexa Rodrigueza u Los Anđelesu.

Alex je po pitanju stajlinga maksimalno usavršio sportsku eleganciju, dok je Jennifer svoj staling unapredila, iznenadivši nas prijatnim iskorakom iz njene uobičajene zone komfora.

Efektnost samo jednog tona: Brigitte Macron u tonu sakoa koji pristaje i crnkama i plavušama

Pevačica je prošetala boho šik stil direktno inspirisan epohom 70-ih godina prošlog veka.

Košulja-haljina sa Valentino potpisom, čija cena iznosi vrtoglavih 5.300 američkih dolara, isticala se svojim puf krojem sa podsuknjoom, te karnerima koji prate kroj u stepenastoj formi.

U izvođenju Jennifer Lopez: Najglamuroznije lokne do sada

Kožne čizme braon boje sa naglašenom platformom potpisuje Coach i svojim ništa manje efektnim izgledom od haljine, podigle su kombinaciju na jedan sasvim novi nivo.

Čitav stajling isticao se naravno i torbom sa "VOTE" (glasaj) natpisom (model takođe potpisuje Coach), ali je kompletan look stvorio taj modni impakt koji svako od nas želi da postigne.

Nismo sigurni da li je J.Lo ovaj savršeno uklopljen stajling izvela uz pomoć stiliste ili je u pitanju njen lični izbor, ali bismo svakako ovu vrstu stilizacije voleli češće da viđamo na latino zvezdi, jer joj i te kako pristaje.

Pročtajte još:

Pre nego što je upoznala Brada Pitta: Ovo je životna priča Angeline Jolie

Beauty trik Cindy Crawford za mladoliku kožu koji je preuzela od Kleopatre

Ona nosi helanke i duks sa kapuljačom ili luksuzne modne komade, teško se tu ikada nađe nešto između što bi moglo da se svrsta u klasičan street style, koji je već neko vreme na vrlo viskom nivou, a J.Lo ga je sada konačno i dosegla.