Izašla je iz svog privatnog aviona, izgledavši na prvi pogled potpuno casual obučena, kao što je i većina nas kada putuje, s tom razlikom što su nju na pisti dočekali paparaci, fotografišući svaki njen korak - razlog zbog smo primetili određene detalje koji su čini njen outfit.

To je pod broj jedan bila jedan od njenih omiljenih Birkin tašni (mini, crna, od krokodilske kože) koju poseduje godinama i koja se ovog trenutka recimo ne može naći u slobodnoj prodaji.

Ovaj model stalni je deo Hermes ponude, ali isto tako i vrlo tražen, te se (naravno) ne proizvodi u velikom broju.

Niti je ovo jedna od najskupljih birkinki, niti je najskuplja birkinka koju J.Lo poseduje, ali je Birkin i cena joj je vrtoglava, oko 50.000 evra.

Međutim, još veću pažnju izazavale su patike koje je nosila, a koje su za razliku od namah upadljive brikinke, prilično obične. No, to naravno svakako nisu.

Kožne, bele, klasične, sa Nike potpisom - da. Ipak, nikako obične. Ovaj model nedavno je prošetala i Kylie Jenner, u pitanju su Air Dior ili punog imena Air Jordan OG 1 Dior. Proizvedeno ih je svega 8.500 na svetu, a cena im je oko 2.000 evra.

Možda je putovala u jednobojnoj trenerci, kose pokupljene u punđu, bez šminke i sa naočarima na licu - kao što i većina nas čini, ali je imala trenutno jeden od najtraženijih i najskupljih Nike patika, a u rukama Birkin tašnu koja vredi koliko i jedan nov stan!