Baš kao i mnoge poznate ličnosti i Anna Wintour je na svom Instagram nalogu (a to je u ovom slučaju zvaničan nalog američkog Vogue magazina), objavila kako izgleda njena kućna kancelarija.

Dok smo na policama koje se nalaze iza nje i prekrivaju čitav zid prostorije mogli da primetimo pregršt knjiga sa upečatljivim koloritnim koricama (te prepostavaljmo da je tematika kojom se bave estetske priorde, mahom modna naravno), na ovoj fotografiji moglo je da se primeti još nekolicna upečatljivih detalja.

Detalj koji svakako upada u oči jeste onaj vezan za činjenicu da legendarna urednica Vogue magazina, čak i dok sedi u kućnim uslovima, nosi njene čuvene naočare za sunce (mada se zaista nadamo da ovaj detelj iskuljučivo ima veze sa prilikom vezanom za fotografisanje).

I onda na kraju dolazimo do ključnog detalja koji je izazavao svojevrsni skandal među modnim poklonicima: Anna Wintour nosi trenerku!

Jedna od najpoštovanijih žena iz sveta mode ikada, koju jedva da smo imali priliku da vidimo u pantalonama, jer uglavnom nosi haljine, koja je izjavila da komad poput trenerke nikada ne bi obukla - najopuštenije sedi za svojim radnim stolom, na sebi ima crveni džemper na crne pruge i najklasičniju trenerku, takođe crvene boje, sa belom prugom duž nogavica.

U pitanju je očigledno princip: mix and match, koji je proteklih nekoliko meseci njena dobra drugarica Victoria Beckham, uveliko propagirala i zbog ove modne hrabrosti bila isto tako dizana u nebesa od strane modnih kritičara.

Da li je to slučaj i sa stajlingom Anne Wintour, sudeći po šokantnim komentarima ispod ove fotografije, nismo baš sigurni.

Možda bi Anna ipak trebalo da se drži igre na sigurno koja joj dobro ide - dezeniranih haljina.