Izgleda da će mnogi zahvaljujući ovim vanrednim uslovima u kojima se svi nalazimo u izolaciji sopstvenog doma, shvatiti mnoge stvari - kako o sebi, vezi sa drugim ljudima, svetom, tako i o svom izgledu.

Jedna od tih osoba je čuvena glumica Nicole Kidman, koja je godinama unazad kritikovana zbog svog "nerpirodnog" izgleda, tačnije zbog brojnih vidnih estetskih intervencija koje je izvršila na licu, a za koje dušebrižnici (koji nikada nisu radili u nemilosrdnoj filmskoj industriji) smatraju da joj nikako nisu bile potrebne.

Koliko jesu ili nisu, to zna samo Nicole, mi se trudimo da je ne osuđujemo.

A, ono što svakako podupiremo to jeste prirodan izgled, pa makar on bio samo i u vidu kose u ovom specifičnom slučaju zvanom Nicole Kidman.

"Oduvek sam se trudila da izgledam kao tipična Australijska lepotica sa postera. Devojka koja surfuje i ceo dan provodi na plaži, blista zahvaljujući preplanulom tenu, a dugu plavu kosu joj mrsi vetar. To je razlog zbog koga sam svoju kosu uporno godinama ispravljala i bojila u plavo. Međutim, sada mogu da kažem samo jedno: O čemu li sam to tačno razmišljala?"

Nicole Kidman poseduje predivnu kovrdžavu kosu u narandžastim, crvenkastim i braon tonovima - to je zapravo njeno prirodno stanje i boja kose.

Kojih se možda neki i sećaju s početka njene karijere, kada je prvi put glumila sa Tomom Cruiseom u Days of Thunder (1990.) a potom dve godine kasnije i u fenomenalnom Far and Away, takođe sa Tomom.

Od tada, pa do danas glumica je poprilično eksperimenstisala sa bojom kose, kao i samim izgledom kose, ali reklo bi se da joj prirodno ipak najviše odgovara.

U galeriji pogledajte kako je sve pormene izgleda zahvaljujući boji, dužini i obliku kose Nicole Kidman imala tokom karijere, dok se u nastavku naleze njene poslednje objave sa Instagrama na kojima ima prirodnu kosu.

Tolike godine se trudila da izgleda drugačije, da bi na kraju shavtila kako je prirodan izgled ipak taj koji joj najbolje pristaje, kao i svima nama uostalom.