Italijanska glumica nedavno je na jednom od zvaničnih svečanih događaja - na kojima je bila gost, svoj uvek elegantan i mahom uvek od glave do pete crn outfit, podigla jednim zanimljivim detaljem, tačnije komadom.

U pitanju je korset.

Međutim, ne top korset koji je deo svakodnevne večernje garderobe, već onaj koji je deo donjeg veša.

I to je uradila opet, ali sa korsetom koji bez sumnje ukazuje na seksepil.

Ovako se nosi seksi glam: Monica Bellucci nosi korset kao da je najobičnija košulja

Naravno, glumica nije na ovu modu ideju došla tek tako. Naime, kako dizjneri, tako i high-street brendovi već uveliko predstavljaju slične komade. Deo su svakodnevne večernje kolekcije namenje za izlaske ili određene legenatnije prilike.

Sitna crna mreža, čipka, svila, transparentna tkanina i žice koje podupiru kroj stavljajući naglasak na grudi - sa rukavima, tankim bretelama ili bez.

Ovakav komad odlično izgleda uparen uz crne pantalone, suknju, pa čak i u kombinaciji uz farmerice, potpetice i blejzer.

U odnosu na to kako ga upraite sa ostatkom outfita, ovaj komad može izgledati vrlo elegantno, vrlo seksepilno ili može podići stajling zahvaljujući suptilnom seksepilu - koji je u ovom slučaju demonstrirala čuvena italijanska glumica.

U all black izdanju koje je podrazumevalo korset od transparentne sitne mreže, blejzer, pantalone i visoke štikle, Monica se pre početka pandemije pojavila u cenjenom pariskom klubu Chinese Business Club, u kome joj je uručeno priznanje za ženu godine.

Profimedia Da li ste dovoljno odvažni da svoj stajling podignete parčetom donjeg veša?