Bivši bejzbol igrač prošle godine zaprosio je popularnu pevačicu, a ove godine proslavljaju godinu dana veridbe. Ovaj poznati par nas često obraduje na društvenim mrežama privatnim snimcima na kojima zaista možemo da se uverimo koliko su jedno drugom podrška u svemu.

Ovoga puta, Alex je izdvojio snimke i fotografije na kojima su zabeleženi neki od najlepših momenata njihove veze za proteklih godinu dana i videom nam svima, pa i pevačici samoj stavio do znanja koliko mu je stalo do nje

U ovom javnom izlivu ljubavi ništa ne bi bilo toliko specifično da joj nije uputio posebne reči.

"Kada sam te pre godinu dana zaprosio na Bahamima, bio sam veoma nervozan, više nego tokom čitave moje karijere, kleknuo sam na kolena i zaprosio te, a ti si rekla "da". Jennifer, svaki trenutak sa tobom je blagoslov. Ti si moj najbolji prijatelj, moja inspiracija, divna majka i uzor svima. Draga, tako sam srećan što sam sa tobom. Hvala što si učinila moj život boljim. Jedva čekam da stvorim nova sećanja sa tobom. Volim te. Srećna nam godišnjica" - napisao je Rodrigez.

Ono što je zanimljivo, jeste i to da mnoge fotografije i video snimci koji se nalaze u ovom postu nikada ranije nisu objavljivani, tačnije da je Alex sa svetom podelio i one intimne snimke.

Izvor: Cosmopolitan.rs