Ne znamo d ali ste primetili, ali mi svakako jesmo, epoha 90-ih godina dizajnerima je interesntna u svakom pogledu, kako po pitanju materijala, stilova i krojeva, tako i po pitanju aksesoara.

Jedan od najvećih povratničkih trendova iz ove epohe definitivno su sunčane naočare.

Ima ih nekoliko vrsta, tačnije tu je nekoliko modela koji su se nosli tada, ali jedan se sve više posebno izdvaja, u pitanju su sunčane naočare koje pomalo podsećaju na lenonke, ali ipak to nisu, okruglih stakala, ali ono što je bitno jeste to da poseduju prava stakla (dakle, nisu plastične) i imaju metalni, mahom zlatni okvir.

U pitanju je jedan poprilično vintage model, ali toliko efektan da može da sotavi sjajan utisak i u jednoj ovakvoj neupadljivoj, casula kombinaciji u kojoj je fotografisana glumica - u pauzama snimanja novog Netflixovog filma, dok je šetala svog psa.

Čuvena glumica nije od onih koje često viđamo na ulicama nekih od vodećih američkih metropla, pa ni na crvenom tepihu to nije čest slučaj, zato kada su u pitanju trendovi Sandra zaista nije neko na koga možemo da računamo, jer prosto ne viđamo je često. Međutim, kada se pojavi u jednom potezu ume d anam objasni da uopšte nije ispala iz igre.