Jennifer Lopez u famoznom "jungle" kompletu: Da li ovo zapravo samo njoj dobro stoji?

Foto: Profimedia

02. 03. 2020.

Haljina koja je ušla u legendu, takozvana "jungle dress" koju je Jennifer Lopez pre dve decenije ponela na dodela Grammy nagarada, izazvala je toliku pometnju na internetu, da je Google morao da lansira opciju "Images" to jest da u svoju pretragu uvrsti i onu putem fotografija.

Haljinu je dizajnirala Donatella Versace i ponovo je redizajnirala prošle godine, posvetivši dobar deo kolekcije upravo ovom čuvenom printu.

S obzirom da haljina sa ovim printom, sasvim sigurno ne bi doživela toliku popularnost da je nije ponela Jennifer, upravo je pevačica bila ta koja ju je jesenas opet ponela na Versace reviji.

I svakako upravo je opet Jennifer ta koja promoviše ovu kolekciju ili makar deo nje.

Tako je juče, za nedeljni porodični ručak u ekskluzivnom restoranu Soho Beach House u Majamiju, pevačica odabrala upravo ovaj "jungle" stajling, tačnije komplet sa ovim printom, koji se sastojao od košulje, pantalona i mini cross body torbice.

I dalje svi bruje: Sve o šetnji pistom Jennifer Lopez na Versace reviji (VIDEO)

Outfit je upotpunjen avijatorkama u skoro identičnoj nijasni zelene, baš poput one koju je imala na sebi, kao i chunky patikama sa J.Lo potpisom - koje dolaze iz pevačicine poslednje kolekcije aksesoara.

Cena Versace jungle košulje iznosi 1012 evra, dok je cena pantalona 770 evra.

 

 

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin