Ne samo da je ovaj veliki sportski događaj značajan jer je u pitanju finale popularnog američkog sporta, već je isto tako značajan i zbog sada već uveliko čuvenog muzičkog nastupa koje se dešava tokom poluvremena.

Ove godine priliku da nastupe na pauzi imale su dve latino dive, Shakira i Jennifer Lopez, svaka od njih na scenu je iznela deo svog kulturnog nasleđa, kako vatrenom energijom, prepoznatljivim plesnim pokretima, tako i simbolima zemalja iz kojih potiču.

Shakira je otvorila poluvreme nastupom u kompletno crvenom šljokičavom izdanju.

Uz plesačku trupu koja ju je pratila otpevala nekoliko svojih najvećih hitova i zagrejala atmosferu na stadionu u Majamiju.

Da bi se potom na sceni, viseći na šipki pojavila Jennifer Lopez i jednim pokretom -skidajući šlep suknju dok se spuštača niz šipku, atmosferu dovela do potpunog usijanja.

J.Lo nastup je nastavila u vatrenom stilu.

Tokom prvog dela nastupa na sebi je imala crni kožni kombinezon optočen sitnim zlatnim nitnama i rajsfešlusima, kreacija koju potpisuje modna kuća Versace.

Prorezima na sve strane, energičnim pokretima i prepoznatljivim seksepilom koji unosi u svoje koreografije probudila je maštu i najravnodušnijim gledaocima.

I latino diva tu se nije zaustavila.

Ređala je hit za hitom, koreografiju za koreografijom. I to moramo dodati, veličanstvenu koregrafiju, onu koja uopšte nije daleko od Madonnine.

Promenila je stajling i nastavila da zabavlja publiku u belom trikou sa kristalima, stavivši nam svima do znanja da je se u njenom poslednjem filmu - u kome tumači ulogu striptizete sama obrela na šipci (nije imala dublerku).

Taman kada se činilo da je pevačica pokazala sve što je imala, na sceni se pojavila njena jedanaestogodišnja ćerka Emme i u pratnji dečijeg hora u pozadini otepvaal deo majičnog velikog hita Let‘s Get Loud.

Jedan od najdirljivijih momenata bio je trenutak u kome se Emme na sceni pridružila Jennifer, zajedno siu otpevale ovu pesmu, ali i deo Springstinove Born in the USA.

Nastup su sa zadivljujućom energijom zajedno zatvorile Shakira i J.Lo.

U nastavku pogledajte video ovog spektakularnog muzikog polufinala, koji će sasvim sigurno biti upisano u istoriju Super Bowla-a velikim slovima!

U nastavku pogledajte VIDEO: