Iako je zima zakucala na vrata, vremenska prognoza s vremena na vreme ume da nas izneadi divnim jesenjim suncem.

Odlažemo perjane jakne i iz ormara biramo omiljene kapute i mantile.

Amal u poslednje vreme uglavnom viđamo putem paparaci fotografija nastalih ispred njenog stana u Njujorku, kada zbog posla boravi u Americi, što je trenutno retko.

Ipak, advokatica je uspela i tokom nekolicine svojih pojavljivanja da nas oduševi i inspiriše modnihm izborima.

U pitanju su tri vrlo efektna mantila, a  mi ćemo skromno pristati i na to da posedujemo jedan od njih, po mogućnosti žuti ili zeleni.

Znamo, skromni smo.

Žuti

Jedna od svakako upečatljivijih kombinacija je spoj ljubičaste midi haljine i žutog mantila u kolorblok stilu, oštrih linija, te sa prednjim delom i reverima u krem boji.

U pitanju je komad koji potpisuje modna kuća Proenza Schouler i košta vrtoglavih 2.750 američkih dolara, ali je svakako reč o stilu koji će u budućnosti inspirisati dizajnere, pa se nešto slično može pronaći u mnogo povoljnijim varijantama.

Amal Clooney
Profimedia 
Amal Clooney

Crni

Postoji li bolji stil od klasike? Jednostavan, dugačak kaput crne boje i ravnog kroja definitivno će zauvek ostati u modi i savršen je za uklapanje u bilo koju odevnu kombinaciju!

Amal Clooney
Profimedia 
Amal Clooney

Zeleni

Jesen je vreme za tonove inspirisane prirodom, pa su neizostavne boje narandžasta, žuta, crvena i, naravno, zelena! Amal je jednom prilikom ponela maslinastozeleni klasični trenč s dvorednim kopčanjem, koji je izgledao još efektnije uz njenu omiljenu kožnu tašnu crne boje i kariranim zvoncarama u tamnozelenim i teget tonovima.

Amal Clooney
Amal Clooney
Profimedia