Monica Bellucci u najjednostavnijem ali super elegantnom izdanju

Foto: Profimedia

25. 11. 2019.

Šta je važno za toaletu koja poseduje elegantnu namenu? Sudeći po stajlingu čuvene glumice samo pravi izbor.

Monica Bellucci zaista nikada nije preterivala sa svojim modnim kombinacijama i uvek je težila jednostavnosti, ali to je valjda i očekivano za jednu ovakvu lepoticu.

Em što ni jedna ekstravagantnija kreacija ne bi mogla na pravi način da doaka njenoj lepoti, em što bi je glumica stavila u drugi plan.

Ipak, bez obzira na njenu čuvenu lepotu, činjenica je i da se Monica drži zlatnog modnog pravila: manje je više, sa kojim ne može da se pogreši.

Evo kako ona to radi. Na svečanom događaju povodom odavanja počasti jednom od najvećih režisera svih vremena - Francisu Ford Coppoli, Monica se pojavila u dugoj haljini tona crvene cigle.

U pitanju je haljina iz resort kolekcije 2020. modne kuće Christian Dior, koja je na pisti predstavljena  u crnoj varijanti, a glumica se ipak opredelila za varijantu zemljanog tona, koja joj sjajno pristaje.

Kreacije se ističe maksi suknjom sa faltama, visoko sečenim strukom, te rukavima koji padaju poput pelerine i naposletku senzualnim izrezom u predelu dekoltea.

Kreacija je zapravo vrlo jednostavna i krajnje ženstvena naravno, a zahvaljujući nekolicini suptilih detalja, elegancija je vidno akcentovana.

Uz ovaj odabir haljine, Monica je izgled zaokružila sa svega jednim aksesoarom, takođe krajnje jednostavnim, u pitanju su tanke, zlatne karije na ušima.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin