Irina Shayk u čizmama sezone: Ovaj model okupirao je sve beogradske prodavnice

Foto: Profimedia

21. 11. 2019.

Već neko vreme nije se desilo da jedan trend do te mere preuzme prevlast da je praktično nemoguće pronaći drugačiji model.

Vojničke i planinarske čizme stilizovane u nešto "laganijoj" i estetski privlačnijoj varijanti za žene nisu novina već dve do tri godine unazad.

Međutim, ove jesenje, kao i zimske sezone u fokusu je ipak jedan karakterističan model koji predstavlja spoj oba navedena modela čizama.

Specifičnost je takođe u dužini, ukoliko ste od onih koji traže model čizama do polovine lista, to je opcija na koju ćete zaista teško naići kada je u pitanju ovaj najzastupljenji stil.

Kombinacija planinsko-vojne cipele donosi naravno ponešto od oba, minimalizam vojnog stila, te dužinu koja ovu obuću može uspešno svrstati u red čizama, kao i cipela - to je onaj deo vezan za model planianrskih čizama, za njih se vezuju i detalji na rupicama za uvezivanje pertli.

Praktično je  nemoguće da uđete u radnju bilo kog high street brenda i ne naiđete čak na nekoliko verzija ovog modela, a zastupljen je i u svim regularnim prodavnicama obuće.

Najpopularniji načiin da ih ponesete jeset onaj na koji je to uradila lepa Irina, sa pertlama u kontrastnoj boji.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...