U pitanju je servis kome se osobe u kriznim situacijama 24 sata dnevno porukom mogu javiti volonterima koji će  pokušati da im pomognu. Kraljevski par najavio je uspostavljanje ove linije (Shout 85258) još u maju, rekavši kako žele iskoristiti prednosti nacionalne volonterske zajednice, ne bi li osigurali stručnu podršku za osobe koje se bore protiv suicidalnih misli, anksioznosti i usamljenosti.

"Catherine, ja, Harry i Meghan ne možemo biti ponosniji zbog svega što je Shout do sada postigao. Zahvalni smo svima vama što ste deo ovog projekta", rekao je princ William prilikom svog obraćanja volonterima.

Za ovu svečanu priliku Kate i William birali su klasične outfite, s tim što se onaj vojvotkinje od Kembridža ipak isticao naravno.

Njena omiljena jesenja nijansa - bordo, bila je najupadljivija kada je u pitanju stajling, a Kate ju je ponela na panatlonama brenda Joseph.

Međutim, komad koji se posebno isticao bio je sako koji potpisuje kanadska modna kuća Smythe.

Na prvi pogled klasični karirani sako, ističe se prvenstveno neutralnim tonovima sive, crne i bele - zbog čega se može kombinovati uz popriličan broj stajlinga.

Uočljiv je i kroj, ovaj model sakoa je strukiran, rukavi su uži i nešto duži, dok detalji u vidu ukrivo zašivenih pasupala na džepovima, te velikih crnih dugmadi zaokružuju celinu.

U pitanju je krajnje šik komad, koji je vojvotkinja nosila i prošle godine uz all black kombinaiju sa rolkom, a odlično izgleda i uz komade u drugim neutralnim nijansama.

Bluza, rolka, klasična majica, košulja ili tanji džemper, dobar sako sa karo šarom može biti vaš najbolji stilski saveznik u danima pred nama.