Mnoge dame joj zavide na izgledu i neverovatno blistavom tenu. Ona sa nama deli male trikove kojima se služi i zahvaljući kojima izgleda tako mladoliko, pišeStil.rs

Nikada ne odlazi na spavanje, a da prethodno nije skinula šminku

Čak i kada je umorna, ne dozvoljava sebi da prespava sa šminkom na licu. Ne postoji ništa što može više da naruši dobar izgled od odlaska na spavanje sa mejkapom. Sredstvo koje koristite nije važno, to može biti i najobičniji sapun. Bitno je da lice bude sveže i čisto preko noći, jer se ona regeneriše dok spavamo, a ukoliko je puder guši to se neće desiti.

U hidriranju je tajna

Kada je koža očišćena i može da diše jedino što joj nedostaje je hidratantna krema. Zahvaljujući njoj lice dobije svežinu i deluje odmornije. Džulija nanosi ovu kremu svako veče i jutro, a ona joj služi i kao podloga za šminku.

Ne zaboravite na negu ruku

Ona zna da se prvi znaci starenja primete na rukama, pa ih zato redovno neguje. Koliko vremena posvećuje licu, isto toliko posvećuje i rukama. Kreme koje hidriraju ruke su obavezne, jer od previše sunca i pranja posuđa znaju da budu suve, kaže ona. U toku hladnijih meseci, umesto hidratatne kreme, koristi one koje su masnije i više neguju ruke.

Upotreba SPF-a je obavezna tokom cele godine 

Poznato je koliko su sunčevi zraci postali opasni, pa je zaštita obavrezna. Osim toga, od previše izlaganja suncu brže se javljaju bore. Glumica kremu sa visokim zaštitnim faktorom koristi svakodnevno, bez obzira na godišnje doba.

Izbeljivanje zuba u kućnoj varijanti

Ona je poznata po svom širokom osmehu koji pleni gde god da se pojavi. Da bi njeni zubi bili beli, ona ne troši velike količine novca na skupe proizvode i tretmane. Njeni zubi su blistavo beli zahvaljujući sodi bikarboni. Jednom nedeljno pre paste, zube istralja sa malom količinom ovog proizvoda. 

Izvor: Stil.rs