Čak su i bebina kolica u istom tonu: Najbolje obučen par jeseni već sada?

Foto: Profimedia

14. 10. 2019.

Jedna od najlepših holivudskih glumica novije generacije - Jessica Chastain, poznata je po svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, dok na uzlicama Njujorka gde živi retko može da se vidi.

Tokom nedje poslepodne paparaci na Menhetnu su stacionirano čekali da se iza nekog od čuvenih uglova poznatih avenija pojavi prepoznatljivo lice i dobili su bingo!

Naišla je Jessica Chastanin sa suprugom i ćerkom - naime, par i njihova jednoipogodišnja ćerka Julietta bili su gosti na žurci upriličenoj povodom skorog rođenja deteta glumičine bliske prijateljice Ann Hathaway. 

I da u pitanju nisu poznata lica, par je zaista bilo teško ne primetiti.

Outfit Gian Luce isticao se efktnim sakooom svetlo crvene boje sa karo šarom, dok je poseban (vrlo hrabar detalj) u vidu šala sa zelenom i narandadžastom prugom odigrao značajnu ulogu.

Bež pantalone, braon kožne cipele i načare za sunce u istom tonu pratile su ostatak koordinisanog outfita, koji bi teško mogao svako da iznese.

Međutim, Gian Luca godinama radi na značajnim funkcijama u modnom svetu, a pritom je u pitanju ipak jedan grof (mada zgodni Italijan demnatuje važnost te titule, smatrajući da je to nešto što je bilo važno u nekim drugim vremenima i da danas ne nosi nikakvu težinu).

Moramo priznati da je pored njega lepa Jessica pala u drugi plan, iako se glumičin stajling koji je podrazumevao odelo u vidu pantalona i blejzera od pliša smaragdno zelene nijanse, te maksi kaputa bež tona i bordo cipela odlično uklapao u koordisan stajling.

Još jedan detalj koji je doprineo ovom koordinisanom stajlingu bila su kolica u kojima je Gian Luca gurao preslatku Giulettu. 

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...