Džordž Kluni i Amal proslavili su petu godišnjicu braka romantičnom večerom u elitnom restoranu u Njujorku u društvu prijatelja Sindi Kraford i njenim suprugom Randeom Gerberom.

Holivudski glumac i lepa advokatica nisu skidali osmeh sa lica, a paparaci su ih uslikali dok su izlazili iz svog doma u Njujorku, držeći se za ruke.

Za ovu posebnu priliku Amal je ponela elegantne crne kožne pantalone sa visokim strukom i nežni beli čipkani top. Uz ovaj besprekoran stajling uklopila je i crne salonke, kao i pismo torbicu.

Džordž je izabrao nešto ležerniju varijantu, te se obukao farmerke i tamnu košulju kratkih rukava. Stajling je zaokružio bež cipelama. Svima je odmah zapala za oko i veća brada holivudskog zavodnika. Iako ga retko viđamo u tom izdanju, složićete se sigurno da je i sa ovakvim imidžom šmeker.

Da podsetimo, Džordž i Amal verili su se u aprilu 2014. godine, a venčali su se 27. septembra iste godine na raskošnoj privatnoj ceremoniji. Usledilo je i građansko venčanje koje su obavili u Veneciji dva dana kasnije, 29. septembra. Par ima dvoje dece, dvogodišnje blizance Elu i Aleksandra.

Izvor: Stil.rs