Najlepša i najjednostavnija kombinacija za prelazno vreme koju smo videli do sada

Foto: Imaxtree

28. 09. 2019.

Lepota jednostavo oduvek leži u jednostavnosti.

Garancija dobrog izgleda prvenstveno je igra na sigurne komade, a to podrazumeva klasičan kroj, formu i boje.

Neizostavno je da se tu nalazi i manje je više formula.

Ipak, danas kada se trendovi smenjuju kao na vrtešci,da biste izgled istakli dobrim i efektnim komadima, a da ne potrošite mnogo novca, neophodna je izvesna stilska veština.

Ovu veštinu koja je postala poslednjih godina izueztno cenjena, naravno poseduju modne influenserke na društvenim mrežama.

I nekima od njih zaista treba odati priznanje, jer umeju da nas inspirišu u roku do nekoliko sekundi.

Jedna od devojaka koja to vrlo vešto radi i čija nas minimalistička estetika oduševljava iz dana u dan, jeste Sara Crampton koja svoje inspirišuće stajlinge predstavlja na blogu i naravno Instagram nalogu, pod nazivom harperandharley.

Iako ćete na njenom nalogu naći mnoštvo odličnih ideja za stilozovanje, koje su pre svega elegantne, jednostavne i praktične, mi vam predstavljamo jednu koja nas je oduševila zahvaljujući svojoj maksimalnoj jednostavnosti, kako po pitanju same kombinacije, tako i po pitanju samih komada.

Komad koji vodi glavnu priču u ovom outitu jesu farmerice i to one širih nogavica sa značajno dubokim strukom, te tamnog tona.

U pitanju je forma jeansa koja zbog kroja uvek izgleda više šik u odnosu na klasičan skinny jeans, a izgled se sa ovim modelom podiže uz potpetice ili sandale na platformu.

U ovom slučaju, papuče nešto nekonvencionalnije forme odigrale su važnu ulogu u upečatljivosti stajlinga, dok je tašna u vidu popularne basket bag naglasila izgled, a klasična bela majica upasana u pantalone zaokružila ovu tako jednostavnu, ali tako efektnu stilsku priču.

 

Tekst: M.B.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin