Vreme pre veze princa Harryja i Meghan Markle gotovo je nezamislivo. Ipak, pre njihove romanse koja je počela u julu 2016. godine i Harry i Meghan su uživali u zagrljajima drugih ljubavi.

Ko je Sarah Ann Macklin? Manekenka sa kojom se princ Harry viđao kada je upoznao Meghan. 

Pre nego što je Harry pronašao ljubav svog života, povezivali su ga nekoliko žena. Svetski mediji preneli su da se viđao sa poznatom manekenom Sarah Ann baš pre nego što je izašao sa Meghan. Izvor ovih vesti je knjiga spisateljice Angela Levin i knjige "Harry: Razgovori sa princem" , piše Stil.rs

Meghan, Kate, princeza Diana: 30 fantastičnih saveta za lepotu pripadnica kraljevske porodice

Prema informacijama sa veb sajta ove manekenke, Sarah Ann je svoju karijeru započela modelingom, pojavljujući se u časopisu Vogue i radeći sa svetskim dizajnerima kao što su Burberry,Ralph Lauren i Dolce i Gabbana. Osim toga, razvila je interesoavnje prema fitnesu i zdravoj ishrani, te je sada svoju karijeru obogatila i profesijom nutricioniste.

Još uvek se bavi modelingom, i radi kao urednica jednog poznatog časopisa.  Njen profil ispunjen je fotografijama raznobojne zdrave hrane i zanimljivih, kratkih video klipova. 

Zbog ove haljine britanski mediji prozvali su stil Meghan Markle neoriginalnim

Prema pisanju Angela Levin, Sarah Ann i Harry upoznali se na jednoj privatnoj proslavi, razmenili brojeve telefona i izašli nekoliko puta tokom 2016. godine.

Međutim, izlasci nikada nisu prerasli u ozbiljniju vezu. Sve što se događalo između princa i manekenke nije bilo dovoljno ozbiljno da stane na put ljubavnoj priči Harryja i Meghan. 

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/