Tokom prikazivanja muških kolekcija na Nedelji mode u Milanu, Irina je bila jedna od gošći koje su u prvom redu pratile revije.

Prvog dana zapažena je u društvu Versace modela, obučena u jednu od kreacija čuvene italijanske modne kuće, baš kao i ostatak društva sa kojim je bila. 

Međutim, Irina je bila ta koja je bila ubedljivo najzapaženija! 

Kako je Irina Shayk proslavila raskid s Bradleyjem Cooperom na Instagramu?

Teško da je moguće prošetati odevnu kombinaciju koja manje pokriva od ove koju je prošetala Irina.

Mini suknja sa šlicem i preoznatljivim, te sada već čuvenim detaljem modne kuće, u vidu zlatne pribadače, crni brushalter, svilena košulja kratkih rukava i zlatne čoker ogrlice i na kraju Irinine omiljene oversized sunčane naočare, koje su efektno zaokružile ovo moćno izdanje.


Sledećeg dana, Irina se odlučila za nešto suptilniji stajling, ali i dalje vrlo seksi.

Životna priča Irine Shayk: Kako je siromašna Ruskinja postala jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice

Prelepa Ruska mankenka sada je Versace mini suknju kombinovala sa majicom kratkih rukava klasičnig kroja, s tim što je majica bila blago podvijena, te su Irinini zavidni trubušnjaci i ovoga puta došli do izražaja.

Aksesoari koje je ponela, crna kožna tašnica sa zlatnim detaljima, te zlatne minđuše, naravno takođe potpisuje Versaće.


Sve u svemu, Irina je definitvno zapalila ulice Milana svojom pojavom, a ako su ove fotografije dospele do Bradleya, sigurni smo da mu nije bilo svejedno kada ih je ugledao.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/