Stedman Graham, životni partner slavne voditeljke Oprah Winfrey, gostovao je u emisiji američke voditeljke Ellen. 

Voditeljka u je tokom emisije povela razgovor i o njegovoj voljenoj Oprah, s kojom je u vezi već 34 godine.

"Oprah i ti dugo ste zajedno. Veze su ponekad teške. Pretpostavljam da bi bilo teško biti u vezi s nekim poput nje, ako uistinu ne poznaješ samog sebe i nemaš samopouzdanja", pitala je Ellen.

"Tajna naše veze je u tome što želim najbolje za nju. Posvećen sam njenoj sreći. Želim da bude najbolja verzija sebe koja može da bude i ona je odlična u tome. Ja sam uspeo da nađem svoju sreću, razvijem svoje veštine, svoje talente i zadovoljan sam time. Imati dobrog partnera koji može da ispuni sopstveni potencijal, a istovremeno ispunjava i vaš - to je sjajna kombinacija", odgovorio je Stedman.

(Sve što venčanica Grace Kelly nije bila: Unuka filmske dive udala se u iznenađujućem outfitu)

Oprah i Stedman nemaju tradicionalnu vezu, ali i pak su razmišljali o braku. To ih je držalo kratko, a voditeljka je priznala da je odlučila da nikad ne želi da se uda baš u trenutku kada ju je Stedman zaprosio.

Rekla je da je tada shvatila da joj je bilo važno da neko ima želju da se oženi njom, ali iskrena želja za bračnom zajednicom nikada nije postojala u njoj.

Par je venčanje otkazao i nakon toga nikad više nisu razgovarali o braku.

Pomislila sam: "Bože, zar sada stvarno moram da se udam?" Shvatila sam da ne želim da budem u braku. Tada jednostavno ne bih mogla da živim život koji sam stvorila za sebe, zaključila je voljena voditeljka.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/