Četiri haljine, jedan kombinezon i jedan statement mantil: Melania Trump započela japansku turneju na spektakularan način

foto: Profimedia

29. 05. 2019.

Lepa Slovenka je izređala sve same modne pogotke...

Prva dama Amerike Melania Trump otputovala je u subotu sa suprugom Donaldom u zvaničnu posetu Japanu.

Za ljubitelje perfektnog stila lepe Slovenke, ali i mode generalno, ovaj put je prava poslastica - kao što smo i očekivali, Melania je za samo dva dana promenila čak 6 fenomenalnih odevnih kombinacija!

Za sam put u Zemlju zalazećeg Sunca, prva dama Amerike izabrala je laganu, lepršavu haljinu A kroja, sa simpatičnim letnjim motivima i pojasom koji je dodatno suzio njen vitak struk.

U pitanju je kreacija slavnog dizajnera Calvina Kleina, a uz haljinu je ponela i cipele sa visokom, ali udobnom štiklom, koje potpisuje Christian Louboutin. Prvo veče u Japanu provela je u društvu supruge japanskog premijera, sa kojom je posetila Muzej digitalnih umetnosti.

Ovom prilikom nastale su fenomenalne, gotovo hipnotišuće fotografije, koje su brzinom svetlosti obišle svet. Za posetu muzeju, Melania je obukla savršeno krojen tamnozeleni kombinezon drugih rukava, koji je uparila sa crnim lakovanim salonkama.

Nakon muzeja, dame su se pridružile svojim muževima i svi skupa su prisustvovali takmičenju u sumo rvanju.

Za takmičenje se Melaniji kao prikladniji izbor učinila prelepa pink haljina, pa je nju ponela uz špic salonke sa visokom štiklom u istoj nijansi.

Nakon što su s pažnjom ispratili takmičenje, američki predsednički i japanski premijerski par zajedno su večerali.

Narednog jutra su Melania i Donald Trump i zvanično dočekani, i to od strane samog japanskog cara Naruhita i carice Masako.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...