Svoje prvo pojavljivanje u Kanu, Andie je imala tokom premijere francuskog filma Les Plus Belles Annees D’Une Vie.

I to kakvo pojavljvanje, ono koje smo čekali. Konačno nešto drugačije, konačno malo igranja sa modom, malo hrabrosti i rizika.

(Toni Matičevski ekskluzivno za ELLE: Intervju sa dizajnerom čije kreacije Jennifer Lopez preferira da nosi)

Kreacija Tonija Matičevskog u originalnom izdanju, pored asimetričnog topa koji je ponela glumica, a potpisuje ga makednoski dizajner, podrazumeva i panatlone u paru - a one se u potpunosti sastoje od šljokica i po mnogima svakako mnogo bolje pristaju gornjem delu koji je nosila Andie.

Međutim, 61-godišnja glumica podigla je već pomalo neobičan izbor, na još viši nivo, tako što je asimetričnu top haljinu uparila sa oversized pantalonama sive boje na kvadratiće, takozvanim "Prince of Wales" panatlonama.

(Zapalila crveni tepih u Kanu: Anja Rubik u najelegantnijem izdanju bez brushaltera)

Andie je svakako izgledala neočekivano, a po nama izuzetno dobro: asimeterija, elegancija i stilski pomak, veliki plus.

I tokom jedne od glam večera na festivalu koju je organizovao Vanity Fair magazin, glumica se takođe opredelila za stajling koji potpisuje makedonski dizajner, a koji je takođe pomalo neklasičan, ali vrlo moderan i svakako upečatljiv i glamurozan.

Veliko modno bravo Elle redakcije za genijalnog Tonija i smelu Andie MacDowell.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/