Advokatica za ljudska prava bila je pratnja svom suprugu koji ima jednu od glavnih uloga u mini seriji te se za tu prigodu posebno skockala i istakla svoje najbolje adute.

Zgodna Amal plenila je pažnju svojim dugačkim i vitkim nogama koje je otkrila u glamuroznoj haljinici iz najnovije kolekcije modne kuće Oscar de la Renta.

(Kada crnka obuče teget: Amal Clooney zablistala u kombinezonu Stelle McCartney)

Asimetrična smaragdnozelena haljina s jednim otkrivenim ramenom naglasila je i njen uski struk što je dodatno popravilo celokupan utisak, a iskombinovala ju je i s izuzetno laskavim poluprozirnim salonkama dizajnera Gianvita Rossija.

Look je upotpunila i jednostavnom crnom clutch torbicom te raskošnim visećim naušnicama s ljubičastim kristalićima koje su stvorile odličan kontrast s bojom haljine. Kosu je raspustila i isfenirala te je spontano prebacila na jednu stranu, a od make-up je nosila crveni ruž i suptilnu svetlucavu senku bakarne nijanse.

George je igrao na sigurno i nosio je klasično crno odelo i belu košulju kojoj je raskopčao nekoliko dugmića i stajlingu podario malo ležerniju notu.

Izvor: Index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/