Met Gala 2019: 8 najlepših izdanja večeri koja su imala najviše ocene modnih kritičara

Ko god je ispratio defile zvezda na sinoćnoj Met Gali sigurno nije mogao jasno da pogodi koja tema je bila izabrana za ovogodišnji modni događaj godine.

Izabravši temu "Camp: Notes on Fashion", koja je zapravo odlomak iz eseja Susan Sontag iz 1964. godine, koja "kamp" definiše kao granicu između kiča i stila, ili ti "ljubav prema umetnosti i preuveličavanju" Anna je zadala ozbiljan zadatak za sve goste. 

(Met Gala: Top 6 muza + dizajner dolazaka u istoriji)

Po njoj jedino je Lady Gaga uspela da iznese temu na pravi način.

(Naomi, Kate, Gisele: Šta su nosili top modeli današjice na Met Gali)

Gaga je ponela čak četiri kreacije Brandona Maxwella, a promenu stajlinga uradila ispred oduševljenih stajlinga. Na crveni tepih je prvo zakoračila u džinovskoj ružičastoj haljini sa mašnom, nakon koje je pozirala u uzanoj pink kreaciji koju je potom zamenila crnom bez naramenica, da bi na samom kraju završila u veoma šik donjem vešu sa sjajnim čarapama.

View this post on Instagram

A post shared by on May 7, 2019 at 1:38am PDT

Bio je to pravi način da počne Met 2019.

Ukratko: bilo je ekstrema, dosta bizarnih momenata (Katy Perry pobedila sa lusterom i hamburgerom), perja i jarkih boja.

Čak i zvezde koje favorizuju svedeniji pristup, ohrabrile su se da prihvate blistavost i raskoš, poput Emme Stone.

U galeriji pogledajte koje poznate dame su očarale svojim izborom kreacija >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...