Sigurni smo da vas podaci o zaradi članova porodice Kardashian-Jenner više ne mogu šokirati, ali sigurno je i da vas zanima koje tačno iznose članovi ove globalno poznate porodice zarađuju za određen posao, a posebno za objave na društvenim mrežama.

Kim Kardashian na svom Instagram profilu broji 137 miliona pratilaca, ogromnu cifru koja je pritom u konstantnom porastu.

(ELLE mišljenje: Da li Kim Kardashian ima "rok trajanja" ili je fenomen koji će potrajati?)

Ova najpoznatija influneserka na svetu trenutno je u sudskom sporu protiv high-street brenda Missguided, koji ju je iskoristio za promociju na Instagramu, a zatim joj nije isplatio dogovoreni iznos za odrađen posao.

Kim je od brenda tražila odštetu u iznosu od 5 miliona dolara, a iz pravnih dokumenata saznalo se i koliko tačno Kim naplaćuje klijentima za promociju na Instagramu.

(Kada smo počeli da živimo u Kardashian svetu i želimo taj "užasavajući" seksi glam look?)

U slučaju saradnje s brendom Missguided Kim je jednu objavu naplaćivala od 300 do 500 hiljada dolara, a kako saznajemo u određenim situacijama cene se penju i do vrtoglavih milion američkih dolara.

Iako ovi iznosi zvuče šokantno, verujemo da brendovi koji surađuju sa Kim i te kako imaju koristi od uloženog novca.

Izvor: Elle Croatia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/