Vikend, a posebno nedelja su sinonimi za hedonizam, ugađanje sebi, doručke u krevetu, pa i lenjost. Neki ljudi vole najviše da ih provedu u šetnji i voženju bajsa, drugi u druženju sa dragim ljudima u lokalnom pubu, dok treći preferiraju da uživaju u novootkrivenim podcast opcijama.

Tri urednice britanskog Vogue izdanja otkrilo je koja tri podcasta treba da slušamo nedeljom.

Kerry McDermott, urednik mreža

"Nedavno sam otkrila podcast Table Manners, u kom pevačica Jessie Ware i njena majka govore o raznim receptima dok diskutuju o tome kako neka voli više Sadiq Khana od Iana Schragera. One takođe svake nedelje imaju gosta sa kojim se ispričaju slatko i to na jedan duhovit način. Jedan zabavan podcast koji će vam često izmamiti LOL."

(Instagram: Tri najčešće greške koje bi trebalo da izbegnete)

Hayley Maitland, novinar showbiz tema

"Moj omiljeni podcast u ovom trenutku je You Must Remember This u kojoj Karina Longsworth diskutuje o najvećim skandalima zlatnog doba Holivda, od priče oko Manson porodice do mnogobrojnih ljubavih afera velike MM. Drugi podcast koji volim je Voices at the Table, u kome se autori osvrću na britansku gastro scenu."

(Devet modnih podcasta koji dokazuju da je svet opsednutim ovim trendom)

Olivia Singer, izvršni urednik modnih tema

"Opsednuta sam sa Modern Love: The Podcast, koja je zapravo podcast popularne istoimene njujorške kolumne. Voditelji su Meghna Chakrabarti i urednik kolumne Daniel Jones.

Priredila: A.D.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/